Wij zijn hollandse nieuwe

Als je een van ons belt, bel je meer dan 50 professionals. We zijn klein én groot: een klein team en daar omheen een groot zelfstandigennetwerk. Met een breed scala aan expertise en ervaring in communicatie, hrm, leiderschap en veranderkunde.

Veranderaars

ONZE VERANDERAARS MOUWENOPSTROPERS DELERS NEKUITSTEKERS VERDERBRENGERS ONTRAFELAARS VERBANDENLEGGERS SAMENBREKERS ESSENTIEZOEKERS KLEINESTAPPENNEMERS NIEUWEPADENLOPERS NETWERKBOUWERS INDEOGENKIJKERS

Renate Kamp
Arjan Helmantel headshot
Arjan Helmantel
Tinette de Boer Hollandse Nieuwe
Tinette de Boer
Karin van Mensvoort - headshot
Karin van Mensvoort
Marleen DIjkstra Hollandse Nieuwe Groningen
Marleen Dijkstra
Carlot Uffen
Hollandse Nieuwe - Agnes Nanninga
Agnes Nanninga
Khalid HollandseNieuwe Groningen
Khalid El Hami
Bas de Backer
Dick Dam Hollandse Nieuwe Groningen
Dick Dam
Kristy Felida
Kristy Felida
Floortje van Oppen
Denise Zandberg
Hollandse Nieuwe - Aline Bussemaker
Aline Bussemaker
Marrit Politiek Hollandse Nieuwe Groningen
Marrit
Nadine Smalbil
Cato Paridaens

Ons netwerk van zelfstandige professionals

Als we een professional zoeken om jouw vraag op te lossen, hebben we veel keus. Want om ons team heen hebben we heel zorgvuldig een gevarieerd zelfstandigennetwerk gebouwd. Met tientallen unieke professionals. Ieder met een heel eigen combinatie van expertise en ervaring, vooral opgedaan in zorg, onderwijs en publieke sector.

Senioren en young professionals. Stevige managers en junior adviseurs. Strategen, ontwikkelaars en doeners. Kilometervreters en visionairs. Met samen duizenden jaren ervaring en een buitengewone combinatie van perspectieven.

In ons netwerk brengen we ze regelmatig bij elkaar, om expertise te delen, elkaar te inspireren en samen nóg verder te groeien. Dat doen we voor hen, voor onze opdrachtgevers én voor onze prachtige regio.

Wie uit ons netwerk het beste past bij jouw vraag: dat zit lang niet altijd en niet alleen in een cv. Persoonlijkheid, wie je bent, wat je brengt als mens, dat bepaalt veel vaker de match. Daarom kijken we elke dag onze opdrachtgevers én onze zelfstandigen in de ogen. 

En soms is ‘past’ passen: dan komen we met een multidisciplinair team. Want we zien het vaak, de kracht en magie van meerdere perspectieven.

noorderlingennetwerk

Interim en consultancy - Hollandse Nieuwe Groningen Spel
Hollandse Nieuwe Groningen Communicatie overleg

ZZP’ER, KOM JE ERBIJ?

Wij breiden voortdurend ons netwerk uit. Ben jij op zoek naar opdrachten waar je als mens en professional van groeit, naar nieuwe wegen, naar die ene droomplek? Aline kan niet wachten! Om te ontdekken of we bij elkaar passen. En om te ontdekken waar jij echt past. We waarschuwen je maar vast: verrassende uitkomsten zijn geen uitzondering .

Samenwerken kan in verschillende constructies. In ieder geval nemen we je regelwerk, zoals contracten en facturen, uit handen.

ZZP’ER IN SPE?

Zzp-er worden: grote droom, mooie stap, iets voor ooit?

Werk jij als communicatie-, hr-, verander- of leiderschapsprofessional en overweeg je om zelfstandig verder te gaan? We drinken graag een BakjeNu met je. Om al je vragen te beantwoorden, wensen en twijfels te bespreken en de mogelijkheden en kansen te verkennen. Bijvoorbeeld de optie om jou eerst een periode zekerheid te bieden zodat je zonder risico’s kunt uitproberen hoe het gaat. Hoe mooi zou het zijn om voor jouw droom ‘ooit’ te vervangen voor ‘nu’?

Met hart & ziel.