Kantoor

Dick Dam

‘Je bent net een vulkaan’ zei een acupuncturist ooit tegen Dick. Als die actief is, berg je dan maar. Dick is een ideeënman die de ontwikkelingen voor zich ziet. Na een korte onderwijsroeping de dynamiek van het bedrijfsleven opgezocht. In loondienst geëindigd als directielid van een landelijk interimmanagement bureau. In 2008 is hij ondernemer geworden. Geen dag spijt. Je kunt merken dat Dick een Fries is. Vreselijk eigenwijs.

06-55550592

Renate Kamp

Constructief, oplossingsgericht, verbindend, analytisch, superslim, ja ze is het allemaal, maar bij Renate is het altijd meer dan dat. En dat ‘meer’ is bijna niet in woorden te vangen. Als Renate binnenkomt, voel je ‘dit komt goed’. Al veel organisaties legden dan ook met een gerust hart hun taaie, complexe organisatie- of veranderkundige vraagstuk in haar handen. Als adviseur of (interim-)manager brengt ze die terug tot de kern en naar een oplossing. Altijd met humor, een heldere, sterke visie en een onstilbare honger om nóg meer te weten. Pietepeuterig detailwerk, daar is ze niet zo van. (En ook niet van al teveel lof over haar, want ze weet zelf niet half hoe goed ze is, gelukkig wij (het team) wel en gelukkig beheren wij deze website).

Sinds 2016 is Renate mede-eigenaar van Hollandse Nieuwe.

 

06-51083896

Marrit Politiek

Marrit is een echte hardloper! Ze werkt even gestructureerd en planmatig aan het halen van haar hardloopdoelen als aan haar werk als office manager bij Hollandse Nieuwe. Ze is creatief, een teamspeler en komt vaak met een verrassende blik of een attent gebaar. Voorheen werkte ze als office manager bij een coöperatie, sinds 2018 bij Hollandse Nieuwe.

Agnes Nanninga

Ze lijkt soms wel een schakelkast. Communicatiestrategie? Maakt ze. Website? Regelt ze. Eindredactie voor een jaarverslag? Doet ze. Contentmarketingcampagne? Zet ze in de steigers. Altijd voor meerdere opdrachtgevers, dus inmiddels met een dikke bak ervaring. Nuchter, scherp en creatief. Eeuwige optimist ook. Als communicatie- en contentexpert scherpt Agnes onze positionering en communicatiestrategie aan en doet ze onze online marketing. En ze schrijft onze teksten. (Hm, zou ze deze ook geschreven hebben?)

Cato Paridaens

Is zij junior? Hoe kan ze dan in vredesnaam al zo wijs zijn? We moeten ook heel vaak ontzettend om haar lachen. Als ze vertelt dat ze geen diepvries heeft bijvoorbeeld en hoe ze dat dan doet met haar boodschappen. Saai? Als Cato het vertelt niet! Ze houdt van autorijden, maar wel een beetje snel graag. Als het wat rustiger moet, zet ze zichzelf op de bank met een Scandinavische thriller. Haar hart heeft ze verloren aan de arbeids- en organisatiepsychologie. In 2020 is ze afgestudeerd en ze draait met haar frisse en creatieve blik al volop mee bij onze opdrachtgevers.

Lotte Pigge

Lotte de Pittige, zo had ze ook prima kunnen heten. Eén brok energie met een focus op resultaat. En blóedfanatiek! Ze wil altijd winnen. Het kan best zijn dat ze binnenkort Dick voorbijstreeft als grappigste van kantoor ☺. Na een uitstapje naar marketing&communicatie is ze bij ons als consultant terug op haar oorspronkelijke nest: de bedrijfskunde. Lotte is slim, nuchter en nieuwsgierig. Als je met haar praat, voel je dat ze oprecht geïnteresseerd is. Dat maakt haar een uitstekende verbindende schakel tussen onze opdrachtgevers en onze zelfstandigen. 

06-11080006

Tinette de Boer

I’m only happy when it rains. Het klinkt misschien wat gek, maar het is nou eenmaal zo: Tinette houdt er van als het moeilijk is. Met haar enorme hoeveelheid energie, betrokkenheid, kennis en ervaring geeft ze een positieve draai aan de meest complexe vraagstukken en haalt ze er het meeste uit. Stilzitten doet ze echt niet. Tinette is altijd wel ergens mee bezig. Het liefst zou ze alles leren, alles weten, alles doen. Dus dat ze een brede interesse heeft en een opleiding heeft gedaan met meerdere invalshoeken (HRM, bedrijfskunde, MBA) is ontzettend logisch. En voor haar opdrachtgevers die haar inzetten als HR-adviseur/business partner ontzettend fijn.
Kiezen? Paardrijden, hardlopen, mountainbiken, klussen aan haar huis, zorgen voor haar hond, paard en twee katten: wij denken dat Tinette het allemaal tegelijk kan :).