Zelfstandig professionals

Als zelfstandig professional stop je veel energie in je opdracht. Het is je professionele eer te na om half werk te leveren. Je bent immers je eigen bedrijf. In jouw voortdurende drukte ondersteunt Hollandse Nieuwe op drie manieren.

Voortvarend

We genereren opdrachten door jou zorgvuldig te profileren. Dagelijks zijn we in gesprek met ons netwerk van opdrachtgevers. In Noord-Nederland kennen we zo’n 517 directeuren en managers van de grotere organisaties. Daar brengen wij onze selecte groep van professionals onder de aandacht. Vaak al vóór de geboorte van een opdracht.

Messen slijpen

Het mooie van zelfstandig zijn heeft soms ook een keerzijde. Je staat er alleen voor. Hollandse Nieuwe heeft een krachtig netwerk van ervaren professionals. Meerdere keer per jaar organiseren we bijeenkomsten waar we de messen met elkaar slijpen. In ieder geval elk jaar in november op een vakinhoudelijk thema en in maart op persoonlijke ontwikkeling.

Hollywood in Nederland

Meestal zijn opdrachten nog in vrij traditionele vorm, namelijk één specialist voor een interim- of projectopdracht. In de toekomst verwacht Hollandse Nieuwe steeds vaker teams samen te stellen op complexe, integrale vraagstukken. Verschillende niveaus, rollen en disciplines door elkaar. Tijdelijk samen werken aan één productie.