Voortdurend Veranderen: Veranderboost, Workshop & Spel

Er moet iets veranderen, maar hoe pak je dat aan? Hoe blijf je uit valkuilen, waar liggen kansen, wie moet je niet vergeten, wat werkt?
Je zit midden in een vraagstuk maar loopt vast. Hoe kom je uit dat moeras en echt verder?
Je hebt het gevoel dat je steeds iets mist of over het hoofd ziet, maar je krijgt er je vinger niet op. Hoe kom je erachter wat het is en wat je kunt doen?
Alles is zo mooi bedacht, staat zo mooi op papier, maar soepel lopen, ho maar.
Tijd voor een flinke, frisse stap verder! Voor jezelf, je team en je organisatie.
Wij hebben een Veranderboost en een spel voor je!

Veranderen houdt nooit op en is nergens hetzelfde
Daarom ontwikkelden we een spel zonder begin, zonder eind, een spel waarin je je eigen startpositie kiest, je je eigen afslagen neemt en je eigen pion kleurt, een spel waarin alles alles raakt. Zoals veranderen gaat in het echt :)).
Dit spel spelen betekent dat je op een echt andere manier met je (verander)vraagstuk aan de slag kan. Hoe, dat lees je hier op de pagina over het spel. 

Die flinke, frisse stap verder komen?
Dat kun je met het spel op verschillende manieren doen: meedoen aan onze Veranderboost of het spel aanschaffen en in een workshop zelf leren spelen en begeleiden.
Veranderboost en workshop zijn voor iedereen die te maken heeft met veranderen/ontwikkelen en daar voor zichzelf of de organisatie een vraag in heeft.
Dus, manager, teamleider, hr-professional, communicatieprofessional, bestuursadviseur, transitiebegeleider, programmamanager of andere veranderaar: je bent van harte welkom!

Veranderboost – Voortdurend veranderen
Boost jezelf als veranderaar, boost je veranderkennis, boost je vraagstuk. Op deze dag gaan we het allemaal doen. Wij delen de laatste veranderkennis en -inzichten en onze visie op veranderen met je. Jij gaat met je eigen vraagstuk aan de slag en krijgt prikkelende nieuwe perspectieven en een frisse nieuwe blik. Natuurlijk spelen we uitgebreid samen het spel!
De eerstvolgende Veranderboost met open inschrijving is op 23 november 2023.
Hier vind je alle informatie en kun je je aanmelden.

Liever in company?
Dat kan! Dan krijg je een boostboost :)). Want we maken hem voor jullie op maat, passend bij jullie vraag en situatie en er kunnen 25 personen meedoen. Stel je voor welke impact je krijgt voor jouw organisatie met zoveel ge-veranderboost-e collega’s!
Kosten: € 4475 exclusief btw
Interessant voor jullie? Vul dan hieronder het formuliertje in en we nemen contact met je op.

Ik wil de Veranderboost graag in company!

Spel + Workshop – Zo speel je ‘m!
Wil je het spel graag kopen zodat je hem zo vaak je wilt in jouw organisatie kunt inzetten? Super! In een korte workshop van 2 tot 3 uur leiden we graag een aantal mensen uit je organisatie op tot spelbegeleider.
Kosten voor deze workshop en het spel: € 1745 exclusief btw
Interessant voor jullie? Vul dan hieronder het formuliertje in en we nemen contact met je op.

Ik wil het spel en de workshop!

Eerst meer weten?

Cato vertelt je graag meer!

Lees meer over Veranderkunde