een vrolijk en hoopvol boek over veranderen

Veranderprikkels

Als niks meer stilstaat, waar vind je dan houvast voor de verandering die jij graag wilt in jouw organisatie? 

Onze collega’s Renate Kamp en Agnes Nanninga schreven er een vrolijk en hoopvol boek over: Veranderprikkels, 18x meer kans dat het lukt. 
In december 2023 is het uitgegeven door Boom Uitgevers.

18 inspirerende perspectieven

De zoektocht naar een aanpak die werkt, wordt steeds urgenter. Want we ‘verandertrajecten’ wat af in organisaties. Af en toe een traject met 1 vlag op 1 berg, een begin en een eind: dat was vroeger. Nu is verandering dagelijkse realiteit, met binnen en buiten meerdere vlaggen, beweeglijke bergen, onophoudelijk en alles grijpt in elkaar. In Veranderprikkels, 18 keer meer kans dat het lukt, vind je een unieke combinatie van inzichten waarmee je in die chaotische werkelijkheid tóch vorm kunt geven aan verandering. In welke rol je dat ook wilt: adviseur, teamlid, leidinggevende, strateeg. Thuis kan ook ☺.

Volg de pinguïn, trek je slippers aan, verwelkom ongemak, laat eens wat vallen, schil een appeltje met je brein. Ontdek achttien inspirerende perspectieven uit onder meer de natuur, psychologie, wiskunde, antropologie en organisatiekunde. En wat er gebeurt als je die bij elkaar brengt.

Renate en Agnes illustreren met praktijkverhalen en maken het lekker persoonlijk. Ze prikkelen tot actie, maken licht en dagen je uit (wedden?).

 

Als je dit boek leest, krijg je (weer) zin in veranderen en stroop je de
mouwen alvast op. Want je weet: dit kunnen we!

VERANDERPRIKKELVOORPROEFJE

Nieuwsgierig?
Je kunt hier alvast even gluren in de inhoudsopgave en
in This is what we call The Muppetshow, een van de prikkels.

ZIN IN MEER VERANDERPRIKKELING?

Leuk, regelen we!

Meer diepte

Duik drie keer met Renate de Veranderprikkelsdiepte in! In drie Masterclasses van twee uur neem je die diepe duik, ga je aan de slag met de samenhang tussen de prikkels, pas je dit direct toe op je eigen werk en kun je lekker experimenteren.

Meer informatie vind je hier

De Veranderprikkelsdiepte in kan ook bij jullie op locatie. Dan maken we een programma voor jullie op maat.  

Meer horen

Een Veranderprikkelslezing van Renate, helemaal voor jullie? Dat kan! Bel of mail ons, dan nemen we contact met je op. (O, een lezing van Renate is trouwens nooit ‘alleen’ een lezing. Reken er maar op dat ze jullie ook aan het werk zet ).

Meer wensen

Prikkel ons, we zijn benieuwd!

renatekamp@hnieuwe.nl | 06 – 51083896                agnesnanninga@hnieuwe.nl | 06 – 39393868