Jong talent: kom je werkbackpacken in het noorden?

hr-talenten gezocht voor ons Baanbrekersprogramma

Video afspelen

Je staat aan het begin van jouw loopbaan en bent nieuwsgierig naar wat er allemaal mogelijk is in je vak, op de arbeidsmarkt in het noorden en voor jou persoonlijk. Welke stap ga je zetten? Hoe ontdek je wat bij jou past? En ooo, die keuzestress!

Kom twee jaar bij ons werkbackpacken! Dan krijg je ruim de kans om je hr-talenten op verschillende plekken in te zetten. Om het verschil te maken met betekenisvol werk. Om te ervaren of er in jou een interimmer of zzp’er schuilt of dat je juist graag in loondienst werkt en van welk soort organisatie je blij wordt. Je krijgt allerlei vormen van opleiding, training en begeleiding door onze ervaren consultants en zzp’ers uit ons netwerk. En je kunt lekker in het noorden blijven :)).

Jij bent een Baanbreker
Baanbrekers is ons jongtalentprogramma. Vanuit onze krachtige en innovatieve thuisbasis proef je aan al die verschillende manieren van werken. Ook ga je aan de slag met een maatschappelijke opdracht. Direct vanaf het begin ben je onderdeel van ons team. Dat betekent ook dat je welkom bent bij onze strategiesessies, expertisenetwerken, Projectenparty’s, Veranderlabs, BookLoversclub, SportClub en nog veel meer.
Weg keuzestress :)).

Dit ga je doen
Je komt bij ons in dienst en doet als junior of medior hr-adviseur minimaal drie interimopdrachten voor verschillende organisaties in onze regio. Samen kijken we wat het beste bij jou past en wat jij graag wilt. De ene keer doe je een opdracht bij een zorginstelling, de andere keer bij een onderwijsinstelling of een organisatie uit de publieke sector. Gemiddeld duren de opdrachten 6 maanden.
We zoeken pittige, relevante opdrachten voor je. Ons ervaren team staat voor je klaar als je hulp nodig hebt. Daarnaast werk je mee aan een regionaal vraagstuk.
Je werkt in ieder geval een dag in de week vanuit ‘ons huis’: ons prachtige pand tussen de Martinikerk en het Forum Groningen.
Meer over Baanbrekers lees je hier.

Jij bent
een talentvolle startende hr-professional met 1 tot 3 jaar ervaring. Je hebt een bachelor- of masterdiploma op zak op het gebied van hr.

Wij zijn
veranderaars. Met hart & ziel. Zo werken wij in communicatiehrmleiderschap en verandering (en vaak een combinatie daarvan). Als consultants en interimmers brengen wij onze opdrachtgevers altijd verder dan ze denken.
Meer lees je hier en hier.

Onze referenties
Iedereen die bij ons werkt, vind je hier. Je mag ons allemaal bellen of mailen om te vragen hoe het is om bij Hollandse Nieuwe te werken.

Hebben we een match?
Dan komt Aline graag met je in contact: 06 – 46140168 of alinebussemaker@hnieuwe.nl

Lees meer over HRM