Het neusje van de zalm

De markt van zelfstandig professionals kenmerkt zich door een grote verscheidenheid. Soms zie je door de bomen het bos niet meer. Hollandse Nieuwe werkt graag met het neusje van de zalm. En daar hebben wij onze eigen kijk op en maatstaven voor.

Je bent je bedrijf

Bijzonder aan het zijn van zelfstandige is dat je je eigen bedrijf bent. En hoe dichter je imago tegen je identiteit aan zit, hoe beter. Als je met ons samenwerkt blink je uit. Met een gemiddeld resultaat ben je niet tevreden. De manier waarop jij contact maakt is soepel en je voelt situaties aan. Je combineert je onafhankelijkheid met partnerschap. Daardoor kun je op het scherpst van de snede adviseren en/of managen.

Buiten je vakgrenzen

Het spreekt voor zich dat je je vak verstaat. Dat betekent voor Hrm dat je ook het bedrijfskundig perspectief hebt. Voor Communicatie dat je snapt dat het over verbinden gaat en dat de middelen volgen. En als (verander)manager kun je zowel op inhoud als mens verbinden en richten.
Alsof dat niet genoeg is verwachten we ook nog dat je over de grenzen van je vak kijkt.

Voorspellende waarde

Hoe beter wij weten wat je kunt, hoe beter wij je kunnen profileren bij opdrachtgevers. Om dat te ontdekken zetten we een aantal zaken in. In meerdere gesprekken voelen wij je stevig aan de tand. Ook testen we je op persoonlijkheid (‘Big Five’) en IQ. En checken we bij voorgaande opdrachtgevers je prestaties. Een eindcijfer lager dan een 8 vraagt om uitleg.