Intermediair/consultant, wij zoeken jou!

ben jij die zelfverzekerde en mensgerichte professional die opdrachtgevers en zelfstandigen verbindt?

Wij zoeken versterking! We krijgen steeds meer mooie opdrachten. En we ontwikkelen zelf veel om onze vakgebieden en opdrachtgevers verder te brengen, zoals expertisenetwerken, leergangen en veldonderzoeken. Om dat zo goed en verrassend mogelijk te blijven doen als wij willen, zoeken we een collega die een stevige sparringpartner en contactpersoon voor opdrachtgevers en zelfstandigen is. En die samen met ons het ZZP-netwerk en netwerk van opdrachtgevers op het gebied van HRM en communicatie verderbrengt.

Dit ga je doen

Als intermediair/consultant sta je elke dag middenin in de markt. Je kijkt onze opdrachtgevers en de professionals uit ons zelfstandigennetwerk regelmatig in de ogen. Nieuwsgierig als je bent, wil je altijd weten wat hen beweegt. Je vraagt directeuren, managers en adviseurs het hemd van het lijf: wat speelt er bij jullie, wat is de échte vraag en hoe kunnen wij daarbij helpen. Je gesprekken met zelfstandig professionals gaan over ambities en dromen, mooie opdrachten en ontwikkeling. Omdat je echt geïnteresseerd bent in de ander en goed kunt luisteren, voel je feilloos aan wat opdrachtgevers nodig hebben en welke professional daarbij past. Daardoor maak jij mooie matches. Speciaal voor onze netwerken organiseren we ook (inhoudelijke) bijeenkomsten. Daar draag jij met een creatieve blik aan bij. Ook vind je het leuk om inhoudelijk de diepte in te gaan en het vakgebied een stap verder te brengen. Je werkt hierin nauw samen met Dick, Aline en Marrit.

Jij bent

een (young) professional die met ons kan meegroeien in de rol van consultant. Willen en kunnen vinden wij hiervoor belangrijker dan 100 jaar ervaring en opleiding. Wat vooral telt, is dat je denkt: dit ben ik, dit wil ik, dit kan ik! Omdat je zelfverzekerd bent, nieuwsgierig naar de ander, ambitieus, mensgericht, vol energie, open en de vraag achter de vraag weet te ontrafelen. Jij bent uit op het beste resultaat (en stiekem wil je heel graag winnen). ‘Ja’, ‘en’, ‘het kan’, zijn jouw favoriete woorden. En die van ons :-).

Heb je al ervaring in het samen- en verderbrengen van opdrachtgevers en professionals? Dan heb je wel een streepje voor.

Wij zijn

veranderaars – makers – mouwenopstropers – indeogenkijkers – delers – nekuitstekers – verderbrengers – ontrafelaars – verbandenleggers – vertalers naar #hoedan – samenbrengers – essentiezoekers – kleinestappennemers – nieuwepadenlopers – netwerkbouwers.

Met hart & ziel.

Zo werken wij in communicatiehrm, leiderschap en verandering (en vaak een combinatie daarvan). Als consultants en interimmers.

Teams in de benen krijgen, tijdelijk een collega vervangen, organisatieverandering, de (door)ontwikkeling van strategie, cultuur of leiderschap: wij brengen onze opdrachtgevers altijd verder dan ze denken.

Omdat wij steeds onze veranderkundige blik meenemen. Omdat wij geloven in de kracht van duizend perspectieven. In lol hebben. In mouwen opstropen. Omdat wij niet stoppen totdat het stroomt. En klopt.

We zijn thuis in zorg, onderwijs en de publieke sector, van Zwolle tot de Waddenzee.

Onze referenties

Iedereen die bij ons werkt, vind je hier. Je mag ons allemaal bellen of mailen om te vragen hoe het is om bij Hollandse Nieuwe te werken.

Hebben we een match?

We ontvangen je sollicitatie graag, in welke vorm dan ook, via officemanagement@hnieuwe.nl. Als je meer informatie wilt over deze functie kun je het beste bellen met Aline Bussemaker (06 – 46140168) of Dick Dam (06 – 55550592).

Schild HN en Martini

Lees meer over Communicatie, HRM, Leiderschap, Veranderkunde