interim & consultancy

Een oplossing voor jouw vraagstuk in communicatie, hrm, leiderschap of veranderkunde: dat kan extra capaciteit zijn, een traject, nieuwe expertise en soms iets waar je zelf nog helemaal niet aan had gedacht. Eerst tot de kern komen van jouw vraag, dan komen met een oplossing die past. 

Zo doen we dat. Die oplossing kan een interimmer of consultant zijn, of bijvoorbeeld een multidisciplinair team, een bijzondere interventie, een ontwikkeltraject, training of leergang, event of spel.

Hollandse Nieuwe Groningen Netwerk

Interim

Manager, adviseur, medewerker, senior, junior, doener of denker, uit ons brede netwerk van interimmers kunnen we altijd die professional brengen die jij en jouw vraagstuk nodig hebben. Voor vervanging bijvoorbeeld of voor specifieke expertise die je tijdelijk in je organisatie of team nodig hebt. We komen bij je binnen om kort of wat langer te helpen met lopende zaken of een project en nemen altijd onze verander- en bewegingblik mee.

Consultancy

Je vindt bij ons ook consultants die jou kunnen begeleiden bij bijvoorbeeld jullie leiderschapstraject of strategieontwikkeling. Die een analyse maken van de impact van je team of van de situatie als er gedoe of onduidelijkheid is. We kijken van buiten bij jou naar binnen en komen zo dichtbij als nodig is. Soms alleen, soms met een multidisciplinair team. Dat doen we barstend van betrokkenheid: we voelen ons er steeds verantwoordelijk voor dat wat wij adviseren, past in jullie praktijk en echt effect heeft. Zijlijnroepers zijn we nooit. Beweging en een brede blik brengen we altijd.

Meer expertise, andere vormen

En soms brengen we iets anders (mee). Een leergang, een congres, een werkboek, een spel, een veranderprikkel. Met ons Rad van Perspectief en met ons spel Voortdurend Veranderen bijvoorbeeld kun je op een leuke manier complexe vraagstukken vanuit meerdere perspectieven bekijken. Zo krijg je een scherper beeld van de vraag en komen er opeens andere antwoorden en oplossingen in zicht.
Leergangen en trainingen kun je ook bij ons volgen. In de kalender zie je wat er binnenkort allemaal is.

Op de pagina’s Communicatie, HRM, Leiderschap en Veranderkunde vind je meer voorbeelden van hoe we jou en de expertisegebieden verder brengen. En hier kun je ons alvast digitaal in de ogen kijken :))