Impactnetwerk communicatie krijgt 2e jaargang

De positie, rol en impact van communicatie is aan het veranderen. Dit is een van de conclusies uit ons communicatieonderzoek in het veld. Om deze ontwikkeling te stimuleren en de samenwerking in Noord-Nederland te versterken, startten we een impactnetwerk voor managers en senior adviseurs communicatie.
Jaargang 1 bracht de deelnemers al veel nieuwe inzichten en inspiratie. Onder meer Jitske Kramer en Bart Brandsma gaven expertlezingen. En ze verkenden met ons hoe we de impact van communicatie kunnen vergroten, in bijvoorbeeld verandertrajecten en bij polarisatie.

En er is nog zoveel meer te leren en ervaren! Dus: een tweede jaargang! We organiseren weer drie bijeenkomsten, met een ijzersterke line-up van topsprekers, masterclasses en intervisie. En daar bovenop veel extra’s! Want de vorige jaargang smaakte op allerlei fronten naar meer. 
In deze leaflet lees je alle informatie!


Het Impactnetwerk organiseren we in samenwerking met Noorderlink. Net als wij willen zij de ontwikkeling van het vak stimuleren en de samenwerking in Noord-Nederland versterken. Dus doen we dat samen!

Meer weten over het Impactnetwerk communicatie?

Aline en Dick vertellen je graag meer!

Lees meer over Communicatie