SCHERP & LICHT
MET HART & ZIEL

zo werken wij in communicatie, hrm, leiderschap en verandering (en vaak een combinatie daarvan). Jouw team in de benen krijgen, tijdelijk je collega vervangen, een slimme aanpak voor jullie organisatieverandering, de doorontwikkeling van strategie, cultuur of leiderschap: wij brengen jou altijd verder dan je denkt.

SCHERP & LICHT
MET HART & ZIEL

Omdat wij steeds onze veranderkundige blik meenemen. Omdat wij geloven in de kracht van duizend perspectieven. In lol hebben. In mouwen opstropen. Omdat wij niet stoppen totdat het stroomt. En klopt. Bij jou.

Bij ons vind je interimmers en consultants, thuis in zorg, onderwijs en de publieke sector, van Zwolle tot de Waddenzee.

Wij zijn Hollandse Nieuwe

Consultants en interimmers die vanuit een veranderkundige basis werken aan communicatie-, hrm- , leiderschaps- en verandervraagstukken (en vaak een combinatie daarvan).

Consultants en interimmers die vanuit een veranderkundige basis werken aan communicatie-, hrm- , leiderschaps- en verandervraagstukken (en vaak een combinatie daarvan).

Effect en beweging,

daar zijn we altijd op uit.

Verander
-kunde

HRM

Communicatie

Leiderschap

HRM

veranderkunde

Voor hen werken we

BIGBANG OF THE HEART

Impactnetwerk communicatie - BIGBANG in het communicatieuniversum15 september 2022 Het zijn vooral de vragen die nadreunen. Van die vragen die je elkaar en jezelf in het werk niet vaak stelt. Indringend, ontroerend, verontrustend, scherp, lief.Dat begon al toen we binnenkwamen in een prachtige zaal in het Forum. We belandden tu…

Na-BIGBANG-en in het communicatieuniversum

Helm op, oerknal aan! Een BIG BANG in het communicatieuniversum: op 15 september veroorzaakten we hem met het Impactnetwerk Communicatie. Aan de hand van innovatiepionier Loes Damhof en haar team ondervonden zo’n 40 communicatieprofessionals hoe Futures Literacy werkt: leren van de toekomst. We bewogen ons tussen de sterren, stelden elkaar indringende vragen…

Lifeline tussen strategie en mens in organisaties

De organisatiestrategie en de mensen die bij jullie werken: past het een beetje?Een aantal jaren geleden vroegen we 150 directeuren of ze hun medewerkers opnieuw zouden aannemen, kijkend naar de huidige strategie. We schrokken van de antwoorden: 40% van de medewerkers zou vandaag geen kans maken op zijn of haar huidige baan! Grote cijfers die leiden tot een …
Nadine
Carlot
Danielle van der Heijden headshot
Danielle
Tinette de Boer Hollandse Nieuwe
Tinette
Renate Kamp Hollandse Nieuwe Groningen
Renate
Hollandse Nieuwe - Agnes Nanninga
Agnes
Hollandse Nieuwe - Aline Bussemaker
Aline
Kristy Felida
Kristy
Cato
Dick Dam Hollandse Nieuwe Groningen
Dick
Marrit Politiek Hollandse Nieuwe Groningen
Marrit
Khalid HollandseNieuwe Groningen
Khalid
Marleen DIjkstra Hollandse Nieuwe Groningen
Marleen
Arjan Helmantel headshot
Arjan
Karin van Mensvoort - headshot
Karin
Bas

duizend perspectieven

Wij geloven in de kracht van duizend perspectieven. Omdat vraagstukken complexer worden, meerdimensionaal en meer en meer de grenzen van organisaties en disciplines overschrijden. Daarom combineren wij in onze oplossingen voor jouw vraagstuk vaak onze expertisegebieden. Communicatie en hr in arbeidsmarktmanagement bijvoorbeeld of leiderschap, hr en communicatie in een verandertraject. Onze veranderkundige expertise nemen we altijd mee. Zo wordt de blik op jouw vraagstuk rijker en de oplossing scherper.