SCHERP & LICHT
MET HART & ZIEL

zo werken wij in communicatie, hrm, leiderschap en verandering (en vaak een combinatie daarvan). Jouw team in de benen krijgen, tijdelijk je collega vervangen, een slimme aanpak voor jullie organisatieverandering, de doorontwikkeling van strategie, cultuur of leiderschap: wij brengen jou altijd verder dan je denkt.

SCHERP & LICHT
MET HART & ZIEL

Omdat wij steeds onze veranderkundige blik meenemen. Omdat wij geloven in de kracht van duizend perspectieven. In lol hebben. In mouwen opstropen. Omdat wij niet stoppen totdat het stroomt. En klopt. Bij jou.

Bij ons vind je interimmers en consultants, thuis in zorg, onderwijs en de publieke sector, van Zwolle tot de Waddenzee.

Wij zijn Hollandse Nieuwe

Consultants en interimmers die vanuit een veranderkundige basis werken aan communicatie-, hrm- , leiderschaps- en verandervraagstukken (en vaak een combinatie daarvan).

Consultants en interimmers die vanuit een veranderkundige basis werken aan communicatie-, hrm- , leiderschaps- en verandervraagstukken (en vaak een combinatie daarvan).

Effect en beweging,

daar zijn we altijd op uit.

Verander
-kunde

HRM

Communicatie

Leiderschap

HRM

veranderkunde

Voor hen werken we

De kracht van een goede vraag (en 1 tip!)

Dat krachtige, prachtige, lastige, goede gesprek Ik stel jou een vraag. Jij geeft antwoord. Ik luister. Simpel. De basis van elk gesprek. Dat ‘simpele’ gesprek krijgt steeds vaker een centrale plaats in de (communicatie)strategie van verandertrajecten in organisaties. Die plek verdient het dubbel en dwars. Creatieve campagnes, innovatieve, aandachttrekkende…

Gloednieuwe communicatieprijs! – wij zijn juryvoorzitter

Nomineer communicatieprofessionals met impact uit Noord-Nederland!Onze regio en het communicatievak hebben een nieuwe prijs: de Noorderpers Communicatieprijs. Omdat communicatie een vak is dat we niet genoeg kunnen prijzen! En omdat we hier impactvolle communicatieprojecten hebben, gerealiseerd door impactvolle communicatieprofessionals, die nog veel meer ee…

Je brein bij veranderen: van sukkel naar goudmijn

Isn’t it ironic?! Dat brein van ons. Zelf is het voortdurend in verandering (elke seconde is het anders dan de vorige!), met nieuwe cellen en verbindingen, maar als wij zelf ‘es iets willen, treedt er een merkwaardige kettingreactie op. Die komt neer op: ons brein steekt er een stokje voor en jij voelt je een sukkel :)). Hoogleraar Klinische neuropsychologi…
Marleen DIjkstra Hollandse Nieuwe Groningen
Marleen
Lotte Pigge Hollandse Nieuwe Groningen
Lotte
Cato Paridaens Hollandse Nieuwe Groningen
Cato
Ella Hollandse Nieuwe Groningen
Ella
Dick Dam Hollandse Nieuwe Groningen
Dick
Renate Kamp Hollandse Nieuwe Groningen
Renate
Hollandse Nieuwe - Aline Bussemaker
Aline
Hollandse Nieuwe - Agnes Nanninga
Agnes
Marrit Politiek Hollandse Nieuwe Groningen
Marrit
Anneke Hollandse Nieuwe Groningen
Anneke
Tinette de Boer Hollandse Nieuwe
Tinette

duizend perspectieven

Wij geloven in de kracht van duizend perspectieven. Omdat vraagstukken complexer worden, meerdimensionaal en meer en meer de grenzen van organisaties en disciplines overschrijden. Daarom combineren wij in onze oplossingen voor jouw vraagstuk vaak onze expertisegebieden. Communicatie en hr in arbeidsmarktmanagement bijvoorbeeld of leiderschap, hr en communicatie in een verandertraject. Onze veranderkundige expertise nemen we altijd mee. Zo wordt de blik op jouw vraagstuk rijker en de oplossing scherper.