SCHERP & LICHT
MET HART & ZIEL

zo werken wij in communicatie, hrm, leiderschap en verandering (en vaak een combinatie daarvan). Jouw team in de benen krijgen, tijdelijk je collega vervangen, een slimme aanpak voor jullie organisatieverandering, de doorontwikkeling van strategie, cultuur of leiderschap: wij brengen jou altijd verder dan je denkt.

SCHERP & LICHT
MET HART & ZIEL

Omdat wij steeds onze veranderkundige blik meenemen. Omdat wij geloven in de kracht van duizend perspectieven. In lol hebben. In mouwen opstropen. Omdat wij niet stoppen totdat het stroomt. En klopt. Bij jou.

Bij ons vind je interimmers en consultants, thuis in zorg, onderwijs en de publieke sector, van Zwolle tot de Waddenzee.

Wij zijn Hollandse Nieuwe

Consultants en interimmers die vanuit een veranderkundige basis werken aan communicatie-, hrm- , leiderschaps- en verandervraagstukken (en vaak een combinatie daarvan).

Consultants en interimmers die vanuit een veranderkundige basis werken aan communicatie-, hrm- , leiderschaps- en verandervraagstukken (en vaak een combinatie daarvan).

Effect en beweging,

daar zijn we altijd op uit.

Verander
-kunde

HRM

Communicatie

Leiderschap

HRM

veranderkunde

Voor hen werken we

Dick Dam Hollandse Nieuwe Groningen
Dick
Arjan Helmantel headshot
Arjan
Renate
Nadine
Carlot
Danielle van der Heijden headshot
Danielle
Martijn
Tinette de Boer Hollandse Nieuwe
Tinette
Marrit Politiek Hollandse Nieuwe Groningen
Marrit
Khalid HollandseNieuwe Groningen
Khalid
Davina
Bas
Kristy Felida
Kristy
Floortje
Hollandse Nieuwe - Aline Bussemaker
Aline
Marleen DIjkstra Hollandse Nieuwe Groningen
Marleen
Hollandse Nieuwe - Agnes Nanninga
Agnes
Cato
Karin van Mensvoort - headshot
Karin

duizend perspectieven

Wij geloven in de kracht van duizend perspectieven. Omdat vraagstukken complexer worden, meerdimensionaal en meer en meer de grenzen van organisaties en disciplines overschrijden. Daarom combineren wij in onze oplossingen voor jouw vraagstuk vaak onze expertisegebieden. Communicatie en hr in arbeidsmarktmanagement bijvoorbeeld of leiderschap, hr en communicatie in een verandertraject. Onze veranderkundige expertise nemen we altijd mee. Zo wordt de blik op jouw vraagstuk rijker en de oplossing scherper.