
De derde jaargang komt eraan. Want het smaakt naar meer!
In de afgelopen twee jaren van ons Expertisenetwerk Veranderkunde voor HR versterkten zo’n 70 HR-directeuren/managers en adviseurs al hun veranderkundige kennis vanuit allerlei perspectieven. Wat gebeurt er in je brein bij verandering, hoe krijg je een taaie cultuur in beweging, wat kun je doen bij polarisatie in je organisatie en wat vindt de nieuwe, aanstormende generatie belangrijk in samenwerken?
En er komt dus meer!
Meer inzicht, meer toepassing, nieuwe routes, over grenzen. In de derde jaargang krijg je (minstens :)) ) drie prikkelende nieuwe perspectieven op verandering. Om jouw impact en die van het prachtige HR-vak te vergroten. Want de wereld blijft bewegen, je organisatie blijft in verandering en jij blijft daarin een sleutelrol spelen.
Vernieuwen en andere routes – Saskia van den Muijsenberg – 24 maart 2022
Wereldkampioen veranderen? Dat is de natuur! Als het gaat om veranderprocessen is de natuur een ongekende inspiratiebron. Saskia van den Muijsenberg is oprichter van biomimicryNL. Ze heeft al duizenden studenten en professionals kennis laten maken met de veranderkundige genialiteit en designstrategieën van de natuur. Ze vertelt ons er alles over en legt ook uit hoe we die kennis kunnen toepassen in organisaties die in beweging zijn. Dat gaat ongetwijfeld andere veranderroutes opleveren!
Diversiteit en inclusie – Lidewey van der Sluis en de Mensenbieb – 02 juni 2022
Diversiteit en inclusie: er valt veel over te leren en minstens zo veel in te ervaren. In deze sessie gaan we dat allebei doen! Hoogleraar Strategisch Talent Management Lidewey van der Sluis deelt haar prikkelende inzichten en visie op dit thema. Ze vertelt hoe je naar een optimum kunt zoeken binnen de context van je organisatie en welke rol HR daarin heeft.
Daarna ga je letterlijk aan tafel met diversiteit, bij de Mensenbieb. Je leent in deze bieb levende boeken. ‘De boeken zijn mensen die je normaal niet zo snel zou spreken. Een transgender, dakloze, imam of vluchteling. Iemand die afwijkt van de ‘norm’ en daardoor de kans loopt anders benaderd, buitengesloten of gediscrimineerd te worden’, vertelt kwartiermaker Hermen Jan Rijks. Luister naar hun verhalen en ga in gesprek.
De kunst van multidisciplinair werken – najaar 2022: datum volgt
Over deze bijeenkomst mogen we nog niet al te veel vertellen. Ja, het is in het Groninger Museum. Ja, het gaat over multidisciplinair werken. En ja, daarom is het zo tof dat de deelnemers van ons Impactnetwerk Communicatie er ook bij zijn! En ja ja, dat hele geheime heeft alles te maken met multidisciplinair werken en wat er in dat prachtige gebouw gebeurt. Vertrouw ons. Je wilt er bij zijn :)).