Leiderschap

Ontwikkelen is niet moeilijk. Dat gaat vanzelf. Bewust ontwikkelen is andere koek. Richting kiezen, commitment, bewust actie ondernemen: sterk leiderschap is daarvoor een sleutel tot succes. 

Onze consultants en interimmers helpen jou als je extra capaciteit of expertise nodig hebt. Bijvoorbeeld met trajecten in managementdevelopment, cultuur of teamontwikkeling.

Effect en beweging

daar zijn we altijd op uit

Zo bijvoorbeeld

Zichtbaar leiderschap om trots op te zijn

Drenthe College | Leiderschapstraject MD-programma | Onderwijs

‘Ontwerp een voor ons op maat gemaakt MD-programma dat echt werkt, zichtbare resultaten oplevert en succes geeft. Met urgentie en uit onze comfortzone.’ Dat vroeg het Drenthe College ons. Ze wilden een flinke impuls, de leiderschapslat hoger en vanuit intrinsieke motivatie hun leerdoelen bereiken.

Nieuwe antwoorden voor de toekomst van een afdeling

ziekenhuis | consultancy leiderschap, visie- en teamontwikkeling | zorg

Hoe ziet onze afdeling er in de toekomst uit, wat is onze visie, ons doel, hoe nemen we besluiten en hoe geven we leiding? Deze vragen hadden de managers van een grote ziekenhuisafdeling. Ze vroegen ons hen te begeleiden bij het vinden van de antwoorden.

Daarnaast brengen we jou en het vak verder met onze trainingen, spellen en andere programma’s en instrumenten voor expertiseontwikkeling.

Kijk maar

Baanbrekers: werkbackpacken in het noorden

Jouw talenten inzetten om echt verschil te maken met betekenisvol en perspectiefrijk werk, ontdekken wat jij het liefst waar doet én lekker in het noorden blijven: doe je mee aan ons jongtalentprogramma?

De kracht van een goede vraag (en 1 tip!)

Ik stel jou een vraag. Jij geeft antwoord. Ik luister. Simpel. De basis van elk gesprek. Dat ‘simpele’ gesprek krijgt steeds vaker een centrale plaats in de (communicatie)strategie van verandertrajecten in organisaties. En alles begint met die vraag.

Mul zand, ongeduld en de kracht van struinen

Ok, even je ogen dicht. Je struint over het strand. De wind waait je haren opzij, in je oren ruist de branding zachtjes, zout op je lippen. Je voeten door het warme, mulle zand, je gaat niet snel en wat is dat heerlijk. Waarom je ook moet struinen bij verandering?

Veranderen? Neem afscheid!

‘Wéér iets nieuws erbij. Het wordt allemaal alleen maar meer.’ In teams en organisaties in verandering horen we hem vaak, deze verzuchting. Nieuwe vaardigheden, nieuwe taken, nieuwe manieren om samen te werken. Voor de een is dat makkelijker dan voor de ander. Daarom is afscheid nemen zo ontzettend belangrijk.

Leergang Krachtige leider in verandering van start

Doe het maar even….leidinggeven terwijl er in je organisatie, team en de buitenwereld van alles verandert! Dat vraagt echt iets nieuws van je. Voor veel leidinggevenden is het een zoektocht: hoe ben ik een krachtige leider in verandering.

TeamBoost

Hallo collega’s in 3D! Doei elkaar alleen online zien! We gaan terug naar kantoor, elkaar weer vinden, de draad oppakken, misschien zelfs voor het eerst elkaar ‘in het echt’ zien. Hoe gaat jouw team dat doen? Met een energiek programma op maat, onze veranderkundige expertise en ervaren procesbegeleiding komen we jullie graag helpen.

Dit doen we ook