Aan de slag

Voor opdrachtgevers en zelfstandigen organiseren we inhoudelijke bijeenkomsten en trainingen. Ons actuele aanbod vind je terug bij de agenda.
In de terugblik al het moois dat niet meer actueel is maar nog wel relevant.
En oh, wat zijn we blij met onze schitterende zolderetage. Een heerlijke plek waar je terecht kunt voor vergaderingen en trainingen.

Leergang Krachtige leider in verandering – start 14 september 2021- aanmelden kan!

Doe het maar even….leidinggeven terwijl er in je organisatie, team en de buitenwereld van alles verandert! Dat vraagt echt iets nieuws van je. Deze Leergang komt je redden :))! Met nieuwe perspectieven, zelfinzicht tot in je kern, vertrouwen. Met mouwen opstropen en concrete instrumenten in een bomvolle toolbox. Nicoline Mulder leert je spelen met de wetten van ‘chaorde’. Jitske Kramer geeft je tools uit andere culturen. En Bart Brandsma laat zien dat kleine dingen grote impact hebben.
De leergang draagt ook bij aan onze prachtige regio. We gaan samen expertise opbouwen, door aan echte vraagstukken in Noord-Nederland te werken, ervaring op te doen, te experimenteren en te verbinden.
Dit is een coproductie met Noorderlink. Meer informatie en het aanmeldformulier vind je op hun website: Leergang Krachtige leider in verandering
Vragen? Kerndocenten van de leergang Renate Kamp en Cato Paridaens beantwoorden ze graag!
Renate: 06 – 51083896, renatekamp@hnieuwe.nl
Cato: 06 – 40802185, catoparidaens@hnieuwe.nl

Managementboost: Leidinggeven op afstand

Geen chitchats bij de koffie, geen blikken van verstandhouding, geen hand op een schouder. Pittige uitdaging, dat leidinggeven op afstand! In deze managementboost leer je hoe je in verbinding blijft. Laat je onder meer inspireren door nomadische volkeren, die niet anders weten dan dat ze op afstand van elkaar leven. Leer hoe je je medewerkers betrokken of zelfs enthousiast houdt. Hoe je ondanks de afstand samen besluiten neemt, richting bepaalt en je cultuur ontwikkelt. Hoe je een onlinebijeenkomst vormgeeft, welke opties je hebt, wat werkt en wat niet. Hoe je ondertussen ook kunt blijven vernieuwen. Hoe je stress verlaagt, lucht inbouwt, successen viert. Meer informatie? Neem contact op met Dick Dam of Arjan Helmantel.

Leergang Strategisch arbeidsmarktmanagement (2e editie)

Hoe mooi is het als hrm en communicatie de krachten bundelen? En een vraagstuk meer strategisch en multidisciplinair benaderen? Prachtig toch! Tijdens onze 5-daagse leergang leer je op een multidisciplinaire wijze een arbeidsmarktvraagstuk aan te pakken. Experts op het gebied van reputatie, identiteit, spp en arbeidsmarkt komen langs. Een samenwerking met Noorderlink. We zijn met de 2e editie gestart op 26 januari 2021.

Expertisenetwerk veranderkunde

Eind 2019 zijn we gestart met een grote groep HR managers en adviseurs om een jaar lang met elkaar op te trekken. In vier bijeenkomsten hebben we  met experts verdiept op veranderkundige thema’s. Dat is zo goed bevallen dat we er een jaar aan vast hebben geknoopt. Met vier nieuwe top experts. We zijn op 11 maart 2021 gestart met de tweede jaargang.

Kleurrijke ronde

Hoe werk je multidisciplinair aan complexe vraagstukken? Een vraag waar we al jaren mee aan de slag zijn. Zo hebben we een bordspel ontwikkeld die leuk en effectief is. Om een voorproefje je krijgen kun je online alvast een spin aan het rad geven. No guts, no glory!

Impactnetwerk communicatie

In het najaar 2019 zijn we een groot veldonderzoek gestart naar de impact van de adviseur communicatie. 80 interviews met managers en adviseurs verder hebben we een prachtig beeld gekregen. Wat is het toch een mooi vak! Er is veel over te vertellen. En we staan op een punt om het vak nog verder met elkaar te brengen. Daarom zijn we eind 2020 een impactnetwerk gestart. Met ruim 60 managers en adviseurs communicatie uit meer dan 30 organisaties trekken we een jaar lang op. We organiseren bijeenkomsten met inspirerende sprekers en mooie dialogen met elkaar.