Veranderboost – Voortdurend veranderen

  • 23.11.23 - 10.00 - 16.00 uur
  • Topetage Hollandse Nieuwe
  • € 645 p.p. exclusief btw

Er moet iets veranderen, maar hoe pak je dat aan? Hoe blijf je uit valkuilen, waar liggen kansen, wie moet je niet vergeten, wat werkt?
Je zit midden in een vraagstuk maar loopt vast. Hoe kom je uit dat moeras en echt verder?
Je hebt het gevoel dat je steeds iets mist of over het hoofd ziet, maar je krijgt er je vinger niet op. Hoe kom je erachter wat het is en wat je kunt doen?
Alles is zo mooi bedacht, staat zo mooi op papier, maar soepel lopen, ho maar.
Tijd voor een flinke, frisse stap verder! Voor jezelf, je team en je organisatie.
Wij hebben een Veranderboost en een spel voor je!

Boost jezelf als veranderaar, boost je veranderkennis, boost je vraagstuk. Op deze dag gaan we het allemaal doen. Wij delen de laatste veranderkennis en -inzichten en onze visie op veranderen met je. Met als resultaat een frisse nieuwe blik en nieuwe perspectieven waarmee jij je vraagstuk verder brengt. Eerst scherp je je vraagstuk aan, leer je een nieuwe dialoogmethode en wat je nodig hebt om te doorbreken waar je op vastloopt.
En natuurlijk spelen we het spel Voortdurend Veranderen! Dat ontwikkelden we om jou te helpen op een echt andere manier met jouw (verander)vraagstuk aan de slag te gaan. Vanuit meerdere perspectieven, met verrassende vragen en prikkelende kansen. Win een make-over of een complimentenregen, denk groot, zit stil, speel eens eerste viool, zeg hardop wat nooit hardop is gezegd, teken je organisatie, vertel je medespelers welk veranderverhaal jou raakt. En zo zitten er nog tientallen andere vragen, opdrachten en uitdagingen in het spel.

Liever in company?

Dat kan! Dan krijg je een boostboost :)). Want we maken hem voor jullie op maat, passend bij jullie vraag en situatie en er kunnen 25 personen meedoen.
Of: koop het spel en je krijgt er een workshop bij waarin wij een aantal van je collega’s opleiden tot spelbegeleider.
Meer informatie over alle mogelijkheden vind je hier. 

IK doe mee!