Sessie #1 Expertisenetwerk Veranderkunde – HR

Wereldkampioen veranderen? Dat is de natuur! Als het gaat om veranderprocessen is de natuur een ongekende inspiratiebron. Saskia van den Muijsenberg is oprichter van biomimicryNL. Ze heeft al duizenden studenten en professionals kennis laten maken met de veranderkundige genialiteit en designstrategieën van de natuur. Ze vertelt ons er alles over en legt ook uit hoe we die kennis kunnen toepassen in organisaties die in beweging zijn. Dat gaat ongetwijfeld andere veranderroutes opleveren!

Over andere routes nemen weet ook Floortje Dessing veel. Zij reist voor haar programma’s al jaren naar de verste plekken op de wereld. Daar draait ze mee en praat ze met mensen die op ‘andere’ plekken terecht zijn gekomen doordat ze bewust ‘andere’ keuzes hebben gemaakt. Haar inzichten over andere routes vinden zijn bijzonder waardevol en deelt ze graag met ons! (Nog grager dan erover vertellen beleeft ze avonturen. Daarom houdt Floortje een slag om de arm: als ze op pad mag voor haar programma, kiest ze voor een andere route en komt ze graag een andere keer naar ons.)

Dit is de eerste van drie bijeenkomsten in 2022 van ons Expertisenetwerk Veranderkunde voor HR. Meer over dit netwerk en deze jaargang lees je hier. 

  • 24.03.2022 -13.30 - 17.00 uur
  • Locatie volgt

Nieuwsgierig?

Aline vertelt je graag meer!