Leergang Strategisch arbeidsmarkt management

Hrm en communicatie samen naar een krachtige aanpak.

 

Deze leergang ontwikkelden we in samenwerking met Noorderlink. Meer informatie over de inhoud, data en aanmelden vind je hier.

Je kunt ook contact opnemen met Dick.

  • 10.05.2021 -11.30 - 22.00 uur
  • @ Zolderetage Hollandse Nieuwe
  • Deelname: €575,- excl. btw €

Meer informatie over deze leergang

Een ijzersterke positie op de arbeidsmarkt, de juiste mensen op kritische posities, ook straks, en hrm en communicatie als superduo dat dit duurzaam waarmaakt: dat vraagt om strategie! In de Leergang Strategisch arbeidsmarktmanagement leren hr- en communicatieprofessionals hiervoor een krachtige multidisciplinaire aanpak ontwikkelen. Met masterclasses van experts op het gebied van reputatie & identiteit (Alex Sheerazi), SPP (grondlegger Hanneke Moonen) en arbeidsmarkt (hoogleraar Jouke van Dijk), uitdagende opdrachten, deskundige begeleiding en prikkelende praktijkverhalen van ervaringsdeskundigen.

Ruim vijf maanden lang gaan we je op allerlei manieren voeden, prikkelen en inspireren. We laten je bikkelen, lachen, naar buiten én in de spiegel kijken en soms ook even achteroverleunen. Identiteit, reputatie, ontwikkelingen in arbeid en op de arbeidsmarkt, strategische personeelsplanning, de impactmatrix en jouw eigen rol: het komt allemaal, in verbinding met elkaar, aan bod. Ondertussen pas je wat je hebt geleerd toe op een vraagstuk, zodat je na de leergang concreet vorm kunt geven aan strategisch arbeidsmarktmanagement.

phanatique

phanatique

Doe je mee?