Dag 4 leergang Krachtige adviseur in verandering

  • 07.01.2025 - 09.00 - 17.00 uur
  • Onze Topetage (Martinikerkhof 9, Groningen)
  • € 2745 excl. btw voor de totale leergang van 5 dagen

Je organisatie is in verandering. Natuurlijk, je weet alles van je eigen vakgebied, maar veranderen is toch echt andere koek. Zeker nu ook de omgeving voortdurend in beweging is, ben je terechtgekomen in een nieuwe context. Die een heel andere, soms best verwarrende, basis is voor je adviezen. Dit vraagt van jou dat je anders kijkt naar wat er gebeurt en vervolgens andere dingen doet. Hoe kun je als adviseur dan maximaal van betekenis zijn? 

Daarvoor zijn diep inzicht in veranderen én nieuwe vaardigheden nodig. In de leergang Krachtige adviseur in verandering krijg je beide. Inzicht in hoe veranderen werkt, welke strategieën er zijn, wat helpt en wat je beter kunt laten. Inzicht in cultuur, welke rol die speelt bij (gedrags)verandering en hoe je dat kunt inzetten. Inzicht in jouw eigen stijl en persoonlijkheid en hoe je je invloed kunt vergroten. En omdat je tijdens de hele leergang onder deskundige begeleiding ook aan de slag gaat met een eigen vraagstuk, ontwikkel je allerlei vaardigheden om al die inzichten toe te passen in jouw eigen context. 

Dag 4 – chaos en orde
Op dag 4 neemt Nicoline Mulder je een dag lang mee in chaos en orde. Ze leert je anders kijken naar complexiteit en onzekerheid door te laten zien hoe chaos werkt. Je gaat spelen met de wetten van ‘chaorde’ en krijgt tools en handvatten om projectmatig integraal te werken in een complexe context. Je leert hoe je als adviseur het vraagstuk zelfs dan tóch stappen verder kunt brengen.

Expertdocent Nicoline Mulder

Dit is dag 4 van de leergang Krachtige adviseur in verandering.

Bekijk ook dag 1, dag 2, dag 3 en dag 5.

Meedoen? Leuk! Je kunt je aanmelden via de website van Noorderlink.