Dag 3 leergang Krachtige adviseur in verandering

  • 09.12.2024 - 09.00 - 17.00 uur
  • Onze Topetage (Martinikerkhof 9, Groningen)
  • € 2745 excl. btw voor de totale leergang van 5 dagen

Je organisatie is in verandering. Natuurlijk, je weet alles van je eigen vakgebied, maar veranderen is toch echt andere koek. Zeker nu ook de omgeving voortdurend in beweging is, ben je terechtgekomen in een nieuwe context. Die een heel andere, soms best verwarrende, basis is voor je adviezen. Dit vraagt van jou dat je anders kijkt naar wat er gebeurt en vervolgens andere dingen doet. Hoe kun je als adviseur dan maximaal van betekenis zijn? 

Daarvoor zijn diep inzicht in veranderen én nieuwe vaardigheden nodig. In de leergang Krachtige adviseur in verandering krijg je beide. Inzicht in hoe veranderen werkt, welke strategieën er zijn, wat helpt en wat je beter kunt laten. Inzicht in cultuur, welke rol die speelt bij (gedrags)verandering en hoe je dat kunt inzetten. Inzicht in jouw eigen stijl en persoonlijkheid en hoe je je invloed kunt vergroten. En omdat je tijdens de hele leergang onder deskundige begeleiding ook aan de slag gaat met een eigen vraagstuk, ontwikkel je allerlei vaardigheden om al die inzichten toe te passen in jouw eigen context. 

Dag 3 – jij als krachtig adviseur
Een sterkere gesprekspartner in verandering worden: op dag 3 gaan we aan de slag met het vergroten van jouw invloed. Ook vandaag kijken we daarbij specifiek naar jouw eigen vraagstuk en context: wat is jouw eigen invloed daarin? Agnes Bergmeijer is expert in de relatie tussen communicatiestijlen en invloed. Zij geeft jou inzicht in jouw eigen stijl, leert je die te verbreden en flexibel tussen verschillende stijlen te schakelen. Ook handig: je leert stijlen bij anderen te herkennen en daarop aan te sluiten en in te spelen.

Agnes Bergmeijer - dialoog mens in je organisatie

Dit is dag 3 van de leergang Krachtige adviseur in verandering.

Bekijk ook dag 1, dag 2, dag 4 en dag 5.

Meedoen? Leuk! Je kunt je aanmelden via de website van Noorderlink.