Dag 2 Leergang Krachtige adviseur in verandering

  • 13.02.2024 - 09.00 - 17.00 uur
  • Onze Topetage (Martinikerkhof 9, Groningen)

de waarde van strategie, de kracht van cultuur

Op dag 2 van de leergang Krachtige adviseur in verandering maken we de koppeling naar het grotere geheel: het strategisch perspectief, en zoomen we in op cultuur. Dat laatste doen we met corporate antropoloog Karin van Mensvoort. Karin geeft je diepgaand en pragmatisch inzicht in de invloed en kracht van cultuur en gedrag en leert je hoe jij die kunt inzetten.

Karin is naast antropoloog een veelgevraagd en zeer ervaren spreker en trainer op het vlak van cultuur en leiderschapsontwikkeling. Karin kijkt altijd naar het unieke, vanuit de overtuiging dat elke situatie anders is. Als Karin er is, is er energie, relativering, pragmatisme en resultaat.

Karin van Mensvoort - headshot

 

Verder ontdek je op deze dag de waarde van goed doordachte strategie en hoe jij daar als adviseur aan kunt bijdragen. Ook ontwikkel je een strategisch perspectief op je eigen vraagstuk en krijg je praktische handvatten voor een krachtig advies.

Dit is dag 2 van de eerste editie van de leergang Krachtige adviseur in verandering. Informatie over de andere dagen vind je hier: dag 1, dag 3, dag 4 en dag 5.

Meedoen? Leuk! Je kunt je aanmelden via de website van Noorderlink.