Dag 1 Leergang Krachtige adviseur in verandering

  • 16.01.2024 - 09.00 - 17.00 uur
  • Onze Topetage (Martinikerkhof 9, Groningen)

Veranderen: hoe werkt dat eigenlijk?

Dag 1 van de leergang: we beginnen bij de basis. Voordat we je op allerlei manieren gaan inspireren, voeden en prikkelen, stellen de kerndocenten Cato en Tinette en de andere deelnemers zich aan je voor.

Daarna neemt veranderexpert Renate Kamp je mee in de nieuwste inzichten, kernprincipes en praktische toepassingen uit de veranderkunde. Renate is een zeer ervaren (verander)manager, consultant en trainer. Ze begeleidt in allerlei rollen verandertrajecten. Al veel organisaties legden taaie, complexe organisatie- of veranderkundige vraagstukken in haar handen.

Je maakt kennis met onze visie en ontwikkelt je eigen visie, voor je eigen vraag en context. Daarbij hoort ook zelfinzicht: wat typeert jou als adviseur? Daar maken we vandaag een begin mee. Verder stellen we de praktijkvraag, waar je in deze leergang mee aan de slag gaat, scherp.  

Dit is de eerste dag van de eerste editie van de leergang Krachtige adviseur in verandering. Informatie over de andere dagen vind je hier: dag 2, dag 3, dag 4 en dag 5.

Meedoen? Leuk! Je kunt je aanmelden via de website van Noorderlink.