Dag 1 leergang Krachtige adviseur in verandering

  • 16.10.2024 - 09.00 - 17.00 uur
  • Onze Topetage (Martinikerkhof 9, Groningen)
  • € 2745 excl. btw voor de totale leergang van 5 dagen

Je organisatie is in verandering. Natuurlijk, je weet alles van je eigen vakgebied, maar veranderen is toch echt andere koek. Zeker nu ook de omgeving voortdurend in beweging is, ben je terechtgekomen in een nieuwe context. Die een heel andere, soms best verwarrende, basis is voor je adviezen. Dit vraagt van jou dat je anders kijkt naar wat er gebeurt en vervolgens andere dingen doet. Hoe kun je als adviseur dan maximaal van betekenis zijn? 

 

Daarvoor zijn diep inzicht in veranderen én nieuwe vaardigheden nodig. In de leergang Krachtige adviseur in verandering krijg je beide. Inzicht in hoe veranderen werkt, welke strategieën er zijn, wat helpt en wat je beter kunt laten. Inzicht in cultuur, welke rol die speelt bij (gedrags)verandering en hoe je dat kunt inzetten. Inzicht in jouw eigen stijl en persoonlijkheid en hoe je je invloed kunt vergroten. En omdat je tijdens de hele leergang onder deskundige begeleiding ook aan de slag gaat met een eigen vraagstuk, ontwikkel je allerlei vaardigheden om al die inzichten toe te passen in jouw eigen context. 

Dag 1 – veranderen, hoe werkt dat eigenlijk?
We beginnen met de basis. Veranderexpert Renate Kamp neemt je op deze dag mee in de nieuwste inzichten, kernprincipes en praktische toepassingen uit de veranderkunde. Je maakt kennis met onze visie en ontwikkelt je eigen visie, voor je eigen vraag en context. Daarbij hoort ook zelfinzicht: wat typeert jou als adviseur? Daar maken we vandaag een begin mee. Verder stellen we de praktijkvraag, waar je in deze leergang mee aan de slag gaat, scherp.

leergang krachtige adviseur in verandering

Dit is dag 1 van de leergang Krachtige adviseur in verandering.

Bekijk ook dag 2, dag 3, dag 4 en dag 5.

Meedoen? Leuk! Je kunt je aanmelden via de website van Noorderlink.