Aan de slag

Voor opdrachtgevers en zelfstandigen organiseren we inhoudelijke bijeenkomsten en trainingen. Ons actuele aanbod vind je terug bij de agenda.
In de terugblik al het moois dat niet meer actueel is maar nog wel relevant.
En oh, wat zijn we blij met onze schitterende zolderetage. Een heerlijke plek waar je terecht kunt voor vergaderingen en trainingen.

Leergang Strategisch arbeidsmarktmanagement

Hoe mooi is het als hrm en communicatie de krachten bundelen? En een vraagstuk meer strategisch en multidisciplinair benaderen? Prachtig toch! Tijdens onze 5-daagse leergang leer je op een multidisciplinaire wijze een arbeidsmarktvraagstuk aan te pakken. Experts op het gebied van reputatie, identiteit, spp en arbeidsmarkt komen langs. Een samenwerking met Noorderlink. We starten op 27 oktober 2020. Meer info en aanmelden.

Meet-up young professionals

Elke 4 maanden organiseren we bijeenkomsten voor young professionals. Februari 2020 was de laatste over Deep Democracy. De meet-up van juni 2020 verschuiven we vanwege Corona door naar september. Een datum volgt. Het thema: met welke vraag ga jij de zomer in? Na de zomer een reflectie onder leiding van een jonge filosoof.

Expertisenetwerk veranderkunde

In 2019 zijn we gestart met een groep van 90 HR managers en adviseurs om een jaar lang met elkaar op te trekken. In vier bijeenkomsten verdiepen we met experts op veranderkundige thema’s. Thijs Homan, Bart Brandsma en Daniele Braun hebben ons al geïnspireerd. Ben Tiggelaar geeft ons op 17 september 2020 meer zicht in de psychologie van veranderen.

Kleurrijke ronde

Hoe werk je multidisciplinair aan complexe vraagstukken? Een vraag waar we al jaren mee aan de slag zijn. Zo hebben we een bordspel ontwikkeld die leuk en effectief is. Om een voorproefje je krijgen kun je online alvast een spin aan het rad geven. No guts, no glory!

Onderzoek Communicatie

In het najaar 2019 zijn we een groot veldonderzoek gestart naar de impact van de adviseur communicatie. 80 interviews met managers en adviseurs verder hebben we een prachtig beeld gekregen. Wat is het toch een mooi vak! Er is veel over te vertellen. De presentatie in februari 2020 aan alle deelnemers nodigt uit tot meer. Een artikel volgt en een noordelijk netwerk is in de maak.